Zgodovina podjetja

 

1999

 

…je bila zasnovana nepremičninska družba Real biro d.o.o., temeljni namen katere je bil temeljito preučevanje trga z namenom zagotavljanja strankam najboljših nepremičninskih priložnosti.

 

2004

 

…je bila zasnovana hčerinska družba Mreža nepremičnin d.o.o., ki je razširila klasično prodajo nepremičnin na celostni prodajni inženiring.

 

2008

 

…nepremičninska družba Mreža nepremičnin d.o.o. ena prvih v Sloveniji pridobila ISO 9001 standard

 

2011

 

…družba Mreža nepremičnin je izbrana za agencijo leta. Istega leta je pod svojem okriljem združila v skupnem projektu najboljše nepremičninske družbe iz celotne Slovenije ter delno Hrvaške, ki so skupaj na trgu nastopali pod znamko Mreža Novogradenj Slovenije

 

 

2012

 

…Mreža nepremičnin je skupaj z partnerji aktivno nastopa na tujih trgih (Angleški, Ruski, Arabski) kar uspešno nadaljuje še danes

 

2014

 

…podjetje Mreža nepremičnin d.o.o. postane del skupine AAREI - ekipe visoko usposobljenih strokovnjakov, s širokim spektrom znanja in širokim vpogledom na nepremičninski oz. investicijski trg v Sloveniji, Italiji, državah nekdanje Jugoslavije in državah nekdanje Sovjetske zveze.

 

2016

 

…družba Mreža nepremičnin d.o.o. je predstavila ultimativni pristop k vprašanju investicij – projekt IN2 kot odgovor na današnjo ponudbo na trgu vlaganj.

Ekipa Mreža nepremičnin

Z več kot 20. letnimi izkušnjami na nepremičninskem trgu. Leta 2011 smo bili izbrani za agencijo leta in leta 2008 kot ena prvih pridobili ISO 9001 standard!

Zato lahko iskreno trdimo, da smo med najbolj uspešnimi nepremičninskimi podjetji v Sloveniji z bonitetno oceno v letu 2017 (AJPES ocena SB1, Bonitete.si A2++). Ker so vaši cilji tudi naši cilji, In ker s strokovnostjo, izkušnjami, načinom dela in tehnologijo dosegamo zastavljene cilje!

Več